• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Taxibedrijf van Alebeek B.V. startte in 1968 in Rosmalen met slechts 1 taxi. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en gerenommeerd taxibedrijf dat de beschikking heeft over een eigen werkplaats, wasstraat, tankplaats, aardgasvulpunt, laadpunt (voor elektrische wagens) en een wagenpark van maar liefst 30 voertuigen.

Zeer jong wagenpark

Deze voertuigen bestaan uit diverse taxi’s, caddy’s en taxibusjes. Er wordt voornamelijk gereden met de merken Mercedes, Volvo en Volkswagen. De voertuigen hebben een gemiddelde leeftijd van 2 jaar oud en daarmee mag het wagenpark van Taxibedrijf van Alebeek zeer jong genoemd worden!

Volledig geautomatiseerd

Het vervoer dat taxibedrijf van Alebeek uitvoert is voornamelijk regiotaxi, rolstoeltaxi, groepsvervoer, rondrittenluchthavenvervoer en contant/rekening taxi. Taxibedrijf van Alebeek is een taxibedrijf dat volledig is geautomatiseerd. De taxi’s zijn uitgerust met het systeem van Quipment of Cabman waardoor vanuit de centrale de ritten aangestuurd kunnen worden naar de taxi’s. De centrale maakt gebruik van het systeem van BS Automatisering.

Innovatie hoog in het vaandel

Taxibedrijf van Alebeek wil daarnaast voorloper blijven in de Taxibranche en is altijd vernieuwend en innovatief bezig. Als eerste taxibedrijf in ’s-Hertogenbosch is Taxibedrijf van Alebeek in 2008 begonnen met het rijden van een taxi op aardgas.

Elektrisch rijden

Van 2011 t/m 2016 heeft Taxibedrijf van Alebeek meegewerkt aan 2 projecten om elektrisch te gaan rijden. Deze projecten zijn samen met Essent, Provincie Noord-Brabant en Enexis uitgevoerd.

Electrische golf van Taxi van Alebeek uit Rosmalen  Elektrische golf Regiotaxi Taxi van Alebeek Den Bosch