• darkblurbg
    Welkom bij Taxi van Alebeek Den Bosch
    Al sinds 1968 hét taxibedrijf van de regio Den Bosch en Rosmalen!

Taxibedrijf van Alebeek is een echt hecht familiebedrijf. Al sinds 1968 is het een vertrouwd adres voor als u een taxi nodig heeft. In 1968 startte het bedrijf met slechts één auto, inmiddels zijn dat er al 30 met meer dan 50 medewerkers. We hebben ons in de jaren gespecialiseerd in het vervoeren van groepen, rolstoelvervoer en natuurlijk brengen wij u graag naar de luchthaven. Maar we doen nog meer.

Bijzonder vervoer in de buurt van Den Bosch

U kunt ons altijd bellen om u als particulier ergens naar toe te brengen, maar ook voor de zakelijke wereld verzorgen wij het directie vervoer. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het verzorgen van bijzonder vervoer. Denk hierbij aan volgwagens voor een rouw- of een trouwstoet. U kunt ons zelfs inzetten om het ziekenvervoer te verzorgen van en naar het ziekenhuis of een revalidatiecentrum. Kortom: waar wij kunnen helpen met een taxi in Den Bosch, daar doen wij dat met plezier en kwaliteit. Wij zijn niet voor niets in bezit van het landelijke taxikeurmerk TX-keur.

Taxi in Den Bosch nodig? Bel Taxibedrijf Van Alebeek

Heeft u een taxi nodig in Den Bosch voor welke reden dan ook? Bel dan Taxibedrijf van Alebeek. Wij rijden u graag naar uw bestemming of weer naar huis. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-521 39 39. Bel ook gerust voor het bespreken van een taxi voor bijzondere gelegenheden.