• darkblurbg
  • darkblurbg

Rondritten

Wilt u graag eens lekker een middag weg, maar bent u met een (kleine) groep of heeft u rolstoelvervoer nodig?

Taxibedrijf van Alebeek verzorgt al vanaf het voorjaar 2011 rondritten! U kunt gebruik maken van één van de routes van Taxibedrijf van Alebeek, maar u mag ook uw eigen route samenstellen. De keuze is aan u en de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Enkele voorbeelden staan hieronder weergegeven. Maar iedere rondrit is mogelijk, u bepaalt zelf de route en de duur!

  • U kunt naar de Loonse en Drunense Duinen. We rijden dan een route binnendoor, zodat u onderweg al kunt genieten van het uitzicht. Daarna kunt u een wandeling maken in de Duinen, vervolgens uitrusten met een kopje koffie bij een van de restaurants en tot slot wordt u weer met de comfortable bussen naar huis gebracht.
  • Een andere mogelijkheid is een rondje 's-Hertogenbosch (Den Bosch). We gaan alle mooie plekjes van de stad bekijken en indien gewenst ergens van een kop koffie mét Bossche Bol genieten!
  • Verder kunt u kiezen voor een middagje naar Heusden Vesting. We kunnen dan een route maken via de Kastelen in Engelen naar Heusden Vesting. In Heusden kunt u lekker rondkijken, totdat het tijd is dat het busje u weer naar huis brengt.
  • U kunt ook kiezen voor een route door de polder naar Kasteel Heeswijk. Een formidabel Kasteel in de Brabantse Bossen. Daar kunt u genieten van een rondleiding onder begeleiding van de gidsen van het Kasteel. Daarna nagenieten van een kopje koffie met iets lekkers.

 U wordt tijdens de rondrit vervoerd met luxe taxibusjes.

 


Tijdens de rit kan de chauffeur u, indien gewenst, informatie geven over de plek die u gaat bezoeken. Desgewenst kan de chauffeur als rolstoelbegeleider meegaan tijdens een rondleiding.

Aanvragen kunnen worden gedaan via het contactformulier.

Vragen? Neem contact op!